Hada – Keshosui

Märke: Hada

Produkt: Keshosui

Pris: 375 kronor

Storlek: 125 ml

Inköpsställe: yasuragishop.se

Produkttyp: Återfuktande ansiktsvatten i sprayform

Bedömning: Ansiktsvatten eller toners är en produkt som kommer efter rengöringen och hjälper till med balansen i huden och bidrar med fukt. Just den här kan du spraya på löpande under dagen och även på makeup om du använder det.

När jag har använt denna känns det skönt mot huden men svider till lite först, men det är övergående. Doften är behaglig och jag brukar ta ganska rikligt och sen låta det sjunka in. På kvällen har det hänt att jag sprayat på så ansiktet blivit blött och sen kapslat in allt med en olja för att bevara fukten där inne.

Jag har skrivit om Hada tidigare och ni som läst inläggen vet att det är ett svenskt märke med japansk touch. Förpackningarna är supersnygga och stilrena, något du vill visa upp att du använder.

Betyg: 8/10