Recipe for Men Raw Naturals – High Gear Eye Roll-On

Märke: Recipe for men Raw Naturals

Produkt: High Gear Eye Roll-On

Pris: 109 kronor

Storlek: 15 ml

Inköpsställe: Apotea.se

Produkttyp: Ögongel som motverkar och reducerar mörka ringar samt svullnader.

Bedömning: Ögonkräm är en av de produkter i rutinen som vi män slarvar med. Ofta tar vi vår fuktkräm och gnuggar runt även runt ögonen vilket absolut inte är bra då huden där är på tok för tunn för det.

Den här produkten kommer som en roll-on som jag fått som pressprov och använt i en dryg månad nu. På toppen är det tre små stålkulor som släpper ifrån sig gelen vid ett lätt tryck mot huden. Stålet känns svalt och behagligt mot huden och ger den där känslan av att huden drar ihop sig och du slipper påsigheten som många av oss annars tampas med varje morgon.

Jag lider inte av vare sig mörka ringar eller svullnader men jag känner ändå att jag behöver en uppstramande produkt som hjälper mig att få en piggare blick. Jag gillar den här och tror mycket på den kylande effekten från kulorna. Extra bra blir det om du förvarar den i kylen mellan användningarna.

Bland ingredienserna finns naturliga oljor från oliv, vete, xylitol och svart te.

Betyg: 7/10