ANNONS

Hada – Sesgan Yusei

/

Märke: Hada

Produkt: Sengan Yusei

Pris: 395 kronor

Storlek: 150 ml

Inköpsställe: yasuragishop.se

Produkttyp: Rengöringsgelé för normal till fet hud

Bedömning: Rengöring är ett av de viktigaste (och roligaste) stegen i en hudvårdsrutin. Det blir extra roligt när du jobbar med bra produkter och här har vi sannerligen en sådan. Hada är ett svenskt märke som andas Japan och därför passar det perfekt att komma i kontakt med det på Yasuragi där jag var i höstas och fick med denna som ett prov. Sen vet ni kanske att japansk hudvård är trendigare än allt annat just nu och det är bara ett extra plus om du kan få samma effekt och kvalité av ett svenskt märke.

Produkten kommer i en lätt formula som blir ett mjukt lödder när den kommer i kontakt med vatten. Efter användning kände jag mig ren utan att huden var ansträngd. Bland ingredienserna hittar du rosa grapefrukt som fräschar upp och aktivt (men skonsamt) jobbar med hudens oljiga partier. Min hud har fetare partier och jag har mått väldigt bra av denna produkt. Jag har också märkt att Johan har varit och nallat av den, men det är bara bra för den är perfekt även för hans hud.

Jag vill också lyfta de snygga och funktionella förpackningarna. Den står stadigt och ser snygg ut i duschen!

Betyg: 9/10

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00