L´Oréal – Smooth Sugars Clearing Scrub

Märke: L´Oréal

Produkt: Smooth Sugars Clearing Scrub

Pris: 116,50 kronor

Storlek: 50 ml

Inköpsställe: ICA Maxi

Produkttyp: Ansiktsskrubb med tre olika sockerarter.

Bedömning: Tidigare har jag testat systerprodukten ”glow scrub” men nu är det dags att recensera ”clearing scrub”. Att peela huden är något många av oss uppskattar då det får bort gammal död hud och släpper fram ny och fräsch. Jag tjatar alltid om hur viktigt det är att vara lätt på handen och inte trycka när du jobbar med korn. Denna produkt består av tre sockerarter och kiwikärnor och känns verkligen söt och doftar som godis. Vid appliceringen känner du kornen väl men sen är den som om de smälter och blir varma mot huden.

Skrubben exfolierar huden och gör den len som sammet samt rengör porerna effektivt men ändå skonsamt. Bland ingredienserna hittar vi även essentiella oljor från pepparmynta och citrongräs vars egenskaper kommer väl till pass här. Myntan lugnar och citrongräset rengör.

Du kan använda skrubben på ansiktet och läpparna men undvik området kring ögonen som är på tok för tunt. Alltid varsamt är ledorden vis peeling och ute mer än tre gånger per vecka. Vi vill inte skada utan endast fräscha upp.

Betyg: 8/10