Lumene – Pore Polish Mineral Scrub

Märke: Lumene

Produkt: Pore Polish Mineral Scrub

Pris: 96 kronor (tidigare 129 kronor)

Storlek: 75 ml

Inköpsställe: cocopanda.se

Produkttyp: Djuprengörande mineralpeeling för fet eller blandhy.

Bedömning: Den här peelingen hittade jag på ICA Maxi när jag var där och filmade och blev så sugen att den åkte med hem direkt. Jag placerade den i duschen där Johan direkt satte tänderna i den och vi fick dela broderligt. Han hälsar att det är en underbar produkt och för er som inte känner honom betyder det att det är en peeling med riv i men med mindre korn.

Jag har använt den nu under ett par månader (den räcker längre om man inte är två som delar) och två gånger per vecka. Den är, precis som Johan låter hälsa, härlig och gör verkligen sitt jobb. Dock så ska man vara otroligt lätt på handen och inte trycka, kornen jobbar ändå. En mekanisk peeling ska inte slipa bort hela det översta hudlagret utan endast jobba bort de döda hudcellerna och få fram ny fräsch hud och en härlig lyster.

Priset är fantastiskt och du får mycket för pengarna om du köper den hos just Cocopanda eller kanske hos ICA Maxi där du också får ICA-bonus. Oavsett en produkt jag rekommenderar varmt!

Betyg: 9/10