Eucerin – Hyaluron-Filler Eye Cream

Märke: Eucerin

Produkt: Hyaluron-Filler Eye Cream

Pris: 138 kronor

Storlek: 15 ml

Inköpsställe: Apotea.se

Produkttyp: Ögonkräm som jobbar mot rynkor förbättrar spänsten runt ögonen.

Bedömning: Här har vi en produkt som lovar att hjälpa den åldrande huden att få tillbaka lite spänst och motverka rynkor. Nu har inte jag fått några djupare linjer runt ögonen ännu men ville ändå testa för att se om den kan vara bra för att motverka uppkomsten.

Den silvriga tuben hade svårt att stå i badrumsskåpet vilket irriterade mig men annars gillade jag produkten väldigt mycket. Formulan var krämig och det uppskattar jag. Jag kunde enkelt få ut en lagom sträng som jag sedan duttade in för att få igång blodcirkulationen.

Det fanns ingen direkt doft vilket är skönt då det mesta doftar på tok för mycket nu för tiden. Det känns alltid som om parfymen maskerar något annat. På det hela taget är detta en härlig produkt men jag har svårt att tro att den kan göra så stor skillnad på djupare rynkor men är garanterat bra som förebyggande för oss runt 30.

Betyg: 8/10