Min hy är inte alltid så bra som den verkar!

Många av er är vana att se mig på mina biler med en strålande och välmående hy. När jag i somras ökade min träningsmängd drastiskt fick min hud en smärre chock och började öka produktionen av talg och testosteron. Sedan tidigare har jag haft en del bekymmer med tilltäppta porer och nu hann inte min hud med och problem kom som ett brev på posten.

Så här är ni troligen vana att se mig på mina bilder

Förvandlingen från min askungehy till hormonstinn-tonåring gick ganska snabbt. Lägg därtill sömnlösa nätter med en liten bebis så kan du nog förstå hornen i pannan.

För några månader sedan träffade jag på underbara Shidrokh Ghawami som äger och driver CoolDerma CompanyUpplandagatan 58 och fick hjälp med mina bekymmer. Redan efter första behandlingen med hennes egna produkter såg jag tydliga resultat och imorgon är det dags för min fjärde behandling och jag kan nu stolt säga att jag snart är tillbaka på ruta ett.

Cool Derma Company säljs bland annat hos Apoteket AB och ni som också vill testa aktiv hudvård som på riktigt gör skillnad kan du ta del att ett fantastiskt erbjudande. >>Klicka här<< och uppge koden COOLDERMA25 så får ni  25 % rabatt på hela sortimentet. OBS gäller endast vecka 49! Här nedan kan ni se en filmer där Shidrokh berättar mer om de underbara produkterna som på riktigt förändrat mitt liv.

https://www.youtube.com/watch?v=T422SLZ3cGk

https://www.youtube.com/watch?v=VJlilJwyEXQ

https://www.youtube.com/watch?v=YwII_IxVH9w