Eos – Intensive Hand Lotion Vanilla Orchid

Märke: Eos

Produkt: Intensive Hand Lotion Vanilla Orchid

Pris: 49 kronor

Storlek: 44 ml

Inköpsställe: apotea.se

Produkttyp: Intensivt vårande handkräm som återfuktar i upp till 24 timmar.

Bedömning: Hösten är här och vintern väntar på oss runt knuten vilket betyder torra händer. Många av oss är rätt dåliga på att skydda våra händer och det sägs att det är just våra händer som avslöjar vår verkliga ålder hur mycket vi än försöker dölja det.

Varje gång du tvättar händerna (vilket är oftare än du tror) så behöver du smörja in dig för att vårda och kapsla in fukten. Det här är jag otroligt dålig på så därför använder jag nu handskar som skyddar mina händer från onödigt slitage. Innan jag tar på dem så smörjer jag in mig med en bra handkräm som får sitta och verka i lugn och ro.Just den här från Eos gillar jag verkligen för den har en krämig formula utan att vara det minsta kladdig. Jag avskyr (!!) att ha kladdiga handkrämer som efter en stund bara känns som handsvett. Men här har vi en goding som verkligen gör jobbet.

Jag är också noga med appliceringen och fokuserar på handryggen och inte i själva flatorna där jag sällan eller aldrig blir torr. Bland ingredienserna hittar vi smör av shea, kokos och avokado samt marulaolja som går in på djupet. Att produkten är vegansk känns extra bra i hjärtat.

Betyg: 10/10