ANNONS

Freeman – Polishing Gel Mask + Scrub

/

Märke: Freeman

Produkt: Polishing Gel Mask + Scrub

Pris: 29:90 kronor

Storlek: 175 ml

Inköpsställe: luxplus.se

Produkttyp: Hybridprodukt som fungerar både som en peeling och en gelmask.

Bedömning: Jag fick med den här produkten i min serie med ICA Maxi men då jag inte hittade priset på deras hemsida så googlade jag och fick fram att man kan köpa en hel tub för trettio spänn hos Luxplus. Det här är ingen lyxprodukt men gillar du hudvård som känns så är det här absolut ett bra alternativ. Den river och skrubbar ordentligt tack vare dess grova korn. Produkten absorberar olja från huden och tar bort döda hudceller så när du tvättar bort den så lämnas huden mjuk och len, som om den redan vore insmord.

Du applicerar med rena fingrar eller handskar och låter den sitta i 5 – 7 minuter. När du sköljer av den masserar du först huden så att du får den peeling som behövs. När vi jobbar mekaniskt så är vi alltid lätta på handen, kom ihåg det!

I och med att peelingen är ganska rivig skulle jag endast rekommendera den för tålig hy och inte under perioder då du redan utsätter huden för mycket påfrestningar så som kalla vinterdagar eller om du planerar att vara i stark sol.

Produkten innehåller kol och svart socker och doftar sött och gott.

Betyg: 6/10

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram!

@pappapappadotter
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00