ANNONS

Inspirerande kväll med Grazette of Sweden

/

I onsdags hade vi en supertrevlig middag hemma hos oss tillsamman med Grazette of Sweden som Johan och jag samarbetar med. Vi delade värdskapet med Linda Beronius som är företagets marknadschef och superstylist. Bilderna är tagna av Tim som verkligen kan det där med att fånga rätt känsla. Maten lagades på plats av >>Yannick<< som har kommit att bli ett stående inslag på våra event. Det här med att hyra in en kock tycker jag lyfter hela tillställningen, liten som stor.

Johan och jag är så stolta och glad över att få vara en del av lanseringen av företagets nya serie med vaxer. Vi använder såklart båda hårprodukter men har helt olika favoriter, precis som allt annat i livet.

Just den här kvällen hade vi anlitat ett stylingteam för att få den rätta känslan i lägenheten. Min kusin Hanna och hennes kompis Kelly har precis startat upp en verksamhet, HK Interiors, så om ni behöver hjälp kika in deras konto på >>Instagram<< för inspiration eller bokning.

Alltså maten var så otroligt god. Här ser ni lite av det som vi bjöds på. Min favorit är quorn som ligger i mitten på bilden.

Efter middagen stylade Linda alla och gav tips på vilka av vaxerna som passade vem och hur vi skulle tänka när vi applicerade. Tänk att få sådana supertips och en egen stund med henne, lyxigt!

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00