ANNONS

Nu är jag trött på det här!!!!

/

Nu börjar jag på allvar tröttna på det här!!! Jag är, som ni säkert gissat, svag för söta barnkläder. Redan för tio år sedan började jag samla på dem bara för att de var så otroligt gulliga. Nu när vi fick en liten tjej hade jag redan en uppsjö av kläder i olika storlekar som jag bara packade fram. Modet svänger inte lika kraftigt för de små så det  var ingen fara med färger och mönster. Men nu har jag stött på ett för mig oväntat problem, barnmatsfläckar!

Jag förstår såklart att det blir fläckar när små barn är i farten, både på mig och på henne. Jag har börjat att alltid ta av mig på överkroppen när hon ska äta för att slippa ducka när hon skrattar och skvätter med skeden. Men frågan jag nu ställer mig varje dag är varför färgen på maten är så tydlig? Allt är ju nästan brunt som köttfärssås och det gör att fläckarna nästan är omöjliga att få bort.

Ta den här lilla klänningen som exempel. Hon åt här om dagen och bar såklart haklapp men ändå så gled lite gryta ner på klänningen som nu efter en tvätt fortfarande ser smutsig ut. Självklart har jag försökt med diverse preparat och sprayer men den sitter fast. Jag skulle bli så glad om någon kunde komma med bra tips på hur jag löser detta, annars kommer hon snart bara få ha blöja när hon äter. Just nu ligger hon verkligen på minus på klädkontot och hennes garderob är snart dyrare än min.

Nu får vi gå och ta dagens tredje bad, vi hörs senare!

13

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00