ANNONS

L’Oréal Paris – Smoot Sugars Glow Scrub

/

Märke: L’Oréal Paris

Produkt: Smooth Sugars Glow Scrub

Pris: 149 kronor

Storlek: 50 ml

Inköpsställe: >>Lyko.se<< (reklamlänk)

Produkttyp: Ansiktsskrubb skapad av tre olika sockerarter (brunt, ljust och vitt) samt acaipulver som verkar för att ge dig maximalt glow.

Bedömning: Jag är alltid överförtjust men samtidigt försiktig när det kommer till exfoliering. Vem vill inte skrubba bort det där övre hudlagret där alla döda hudceller sitter och hämmar lystern? Den här lilla rackaren blev jag rekommenderad på ICA Maxi men då den inte fanns att köpa den via deras webbshop så har ni en länk till Lyko istället. Gissar att priset är bättre på Maxi dock.

Du ska applicera den på torr hy och sen massera med fuktiga fingrar för maximal effekt. Jag tyckte det kändes lite märklig så jag valde att applicera på lätt fuktad hud med torra fingrar istället, vilket passade mig bättre.Doften går åt citrus och det är för att den innehåller olja från kärnorna i grapefrukt. Produkten är dryg och i och med att du bara ska använda den ett par gånger i veckan bör du kunna hushålla med den ganska bra.

Jag ska villigt erkänna att jag inte märker av någon superlyster som den lovar men jag gillar produkten och vill ändå rekommendera den som en lyxig och fruktig peeling för vardagsbruk.

Betyg: 7/10

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram!

@pappapappadotter
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00