ANNONS

Carl & Son – Face Cream / After Shave Lotion

/

Märke: Carl & Son

Produkt: Face Cream / After Shave Lotion

Pris: 259 kronor

Storlek: 75 ml

Inköpsställe: >>Lyko<< (reklamlänk)

Produkttyp: Ansiktskräm som du applicerar med rena fingrar som sista steg i din hudvårdsrutin.

Bedömning: Ni som läst mina inlägg tidigare vet att jag testat två andra produkter från varumärket med gott utfall. Den här är inget undantag och jag måste säga att jag är riktigt nöjd, både med effekt och konsistens. Ansiktskrämen går att köpa separat eller i ett kit om tre produkter vilket är toppen både till dig själv eller som present.

Ansiktskrämen går helt i linje med varumärkets övriga profil och erbjuder fukt på ett behagligt sätt i en otroligt snygg förpackning. Priset känns helt rätt och det är bra grejer till ett bra pris. Du kan använda denna både som dag- och nattkräm, vilket kan vara ett plus.

Doften är densamma som alltid och jag tycker att den känns fräsch och maskulin. Carl & Son är ett märke som passar både nybörjaren och den som kan lite mer. Än så länge finns inte spjutspetsprodukterna men jag håller tummarna för att vi inom kort ser ett bredare sortiment. Den här produkten har jag fått som ett pressprov.

Betyg: 9/10

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00