ANNONS

Oriflame – NoveAge Men Purifying & Exfoliating Cleanser

/

Märke: Oriflame

Produkt: NovAge Men Purifying & Exfoliating Cleanser

Pris: 229 kronor

Storlek: 125 ml

Inköpsställe: se.oriflame.com

Användning: Exfolierande djuprengörande herrprodukt för dagligt användande morgon och kväll.

Bedömning: Den här produkten fick jag som ett pressprov och har testat under en knapp månad nu både morgon och kväll. Rengöringen är framtagen med japanskt träkol och verkar exfolierande. Kornen är skonsamma mot huden och har du inte extremt känslig hud ska detta inte vara några problem men du bör ändå vara lätt på handen. Jag skulle säga att denna produkt är för alla hudtyper utan dem allra känsligaste som bör undvika peeling helt.

När jag använder den känns den krämig och behaglig mot huden. Efter att jag sköljt av den så är huden ren på djupet och redo för nästa steg i min rutin.

Färgen var till en början lite ovan då jag inte sett så många grå rengöringsprodukter, det ser mer ut som en mask. Doften är inte heller någon favorit men över lag är detta en produkt jag rekommenderar.

Betyg: 8/10

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00