ANNONS

Hyères dag 1

/

Tidigt imorse ringde klockan och det var dags för mig att ge mig ut på äventyr. Taxin var bokad till 04.30 och väskorna packade. Väl framme på Arlanda så unnade jag mig en trevlig frukost hos Pontus in the Air där jag alltid stannar till innan avfärd. 06.10 lyfte mitt plan som via Köpenhamn skulle ta mig till Toulon och Hyères i södra Frankrike. Här ska jag spendera några härliga dagar tillsammans med Atout France (som jag och Johan åkte med i höstas).

Tyvärr så lider jag av dåligt wifi så det här är de enda bilderna jag har att visa er för stunden. Men följ mig på >>Instagram<< så missar ni inget. Ha en fin kväll alla!

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram!

@pappapappadotter
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00