Faller du offer för söndagsångesten?

Hur känner du för söndagar? Enligt mig är det en av veckans bästa dagar och jag försöker ta vara på varje minut. För ett par år sedan lovade jag mig själv att sluta älta och börja fokusera på positiv energi. Söndagar är den dag då jag reflekterar över veckan som gått och planerar veckan som kommer. Många av mina vänner pratar om begreppet ”söndagsångest” men jag tror att vi bara måste våga äga veckans sista dag och börja njuta. Går du runt med negativa tankar förstör du din vilodagen och det vill väl ingen?

För mig kommer reflektion och glädje genom löpning och det är något jag satsar extra mycket på under söndagar. Igår träffade jag min coach >>Wilhelm<< som tog med mig på ett viktigt intervallpass. Anledningen till att jag anlitat honom är för att utmana mig själv och bryta ny mark. Att våga testa nya saker är vad livet handlar om och den bästa investeringen är den du gör i dig själv. I vintras bestämde jag mig för att 2018 ska bli ett bra år för mig och då måste jag satsa lite extra.