Investera i dig själv!

Sen jag ökade min träningsmängd och fick in lite gym i min rutin så har jag ökat både min styrka och min glädje. Varje morgon när jag vaknar längtar jag till dagens pass och tycker till och med att det är kul att träna inomhus. Tack vare min vänskap med Clarion Sign har jag möjligheten att träna där nu när snön sabbar min löpning. Som ni har kunnat läsa tidigare har min coach Wilhelm skrivit ett schema som gör det lättare för mig att ta mig igenom mina pass.

<innehåller reklamlänkar> För att träningen ska bli roligare så satsar jag mycket på snygga träningskläder. Just det här passet bar jag en tshirt från >>Björn Borg<< som jag fått vid ett tidigare samarbete. Jag tycker att märket är helt on point när det kommer till både gym och löpning och framförallt gillar jag deras funktionsmaterial. Kolla in deras >>nyheter här<< !

Här ser nu bilder från Signs otroligt fina gym…