ANNONS

Forever Living – Aloe Activator

/

Märke: Forever Living

Produkt: Aloe Activator

Pris: 137 kronor

Storlek: 118 ml

Inköpsställe: foreverliving.com

Användning: Den här produkten har två användningsområden och jag har testat båda. Främst så är det en aktivator för deras maskpulver som jag redan recenserat. Men den är också ett vanligt ansiktsvatten som du applicerar efter din rengöring.

Bedömning: Som ett ansiktsvatten tycker jag att produkten (som jag fått av en av Forever Livings försäljare) gör sin grej utan att överträffa några förväntningar. Du applicerar den på en bomullsrondell och drar över ansiktet för att få bort den sista smutsen samt balansera upp efter rengöring. Huden blir ren men den har igen aktiv effekt och den är väldigt mild på ett mesigt vis.

Produkten är byggd på aloevera och doftar därefter. Jag tycker inte att den här produkten sticker ut på något sätt utan är väldigt basic.

Betyg: 5/10

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00