ANNONS

Forever Living – Mask Powder

/

Märke: Forever Living

Produkt: Mask Powder

Pris: 195 kronor (+ 137 kronor för aktivatorn)

Storlek: 29 g

Inköpsställe: foreverliving.se

Användning: En ansiktsmask i pulverfrom som du blandar med en aktivator (toner) som köps separat. Smeten du blandar fram blir masken som appliceras på ett runt ansikte. Här krävs >>handskar<< för det är en kladdig historia och täck över känsliga ytor.

Bedömning: Jag köpte den här masken för att jag var nyfiken på att testa på ett pulver. Produkten kommer i en burk och när du öppnar den möts du av ett rosa pulver som närmast känns som taget från en saga. Tyvärr luktar det inte så gott och det blir lite jobbigt att han masken på ansiktet och känna det under processen. För att kunna använda pulvret behöver du också köpa en aktivator som du blandar enligt ett 1:1 recept.

När jag jobbat fram en smet (som också är klumpig) så applicerade jag den på ansiktet. Här blir det väldigt kladdigt så man måste vara lite försiktig. Masken ska sen sitta på i 30 minuter men stelnar mycket tidigare och får huden att krackelera och det är rätt obekvämt om jag ska vara ärlig, lägg sen till lukten.

Jag har svårt att se vem den här produkten passar för och kan inte annat än ge den ett lågt betyg. Det enda som var bra var att huden verkligen fick ett uppvaknande när jag försökte ta bort den med baksidan av en tvättsvamp.

Betyg: 1/10

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram!

@pappapappadotter
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00