ANNONS

Mitt andra nyårslöfte – ”Jag ska må bättre”

/

Nu är dagen här då det är dags att avge våra nyårslöften. Jag har tidigare berättat att jag tänker bli mer ekonomisk och sluta ”ge bort” pengar. Min andra del kommer handla om träning och hälsa, 2018 måste det bli allvar. Jag är 32 år gammal idag och har tänkt att leva minst 50 år till och då gäller det att redan nu börja investera i det. Hälsa för mig är att hitta en balans och harmoni mellan, mat, träning och välbefinnande. Jag måste hitta en bas i träningen och ta mig tillbaka till gymmet. Troligen kommer det att behövas professionell hjälp av en utbildad PT på temat funktionell träning och jag får ta tag i det efter alla helger. Sen ska jag försaka öka tiden i köket så att det blir mer lagad mat och mindre snabba fix. Om detta kommer fungera så borde jag må ännu bättre när vi summerar 2018 och det skulle göra mig väldigt glad. Vill ni höra mer om mina tankar kan ni lyssna på senaste avsnittet av >>Vilodagen<< med mig och Robert.

Nu önskar jag er alla en riktigt trevlig kväll och ett fint slut på 2017. Vi ses imorgon och tillsammans skriver vi på nya kapitel under 2018.

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00