ANNONS

Julen fortsätter i Bergslagen!

/

Efter några underbara och mysiga dagar i ett blåsigt Malmö åkte vi hem till Stockholm för att mellanlanda och packa om innan vi idag åkte vidare mot Bergslagen. Här fick vi för första gången se snö och det var lite halt på vägarna. Målet med resan var såklart mamma och pappa som mötte oss med öppna famnar. Tänk att jag fortfarande, 32 år gammal, kan vara så efterlängtad när jag kommer.

Snart ska vi äta middag och efter det väntar julklappsutdelning. Jag är så spänd på just denna i och med att det är jag som står för just dessa inköp. Jag har ju tidigare berättat att Johan och jag delar upp ansvaret och var och en tar hand om sin ”egen” familj. I år har jag lagt lite extra omsorg vid inköpen och är så laddad. Tänk också lyxen att få fira två jular inom loppet av tre dagar.

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00