ANNONS

Livstecken och hejdå

/

Vänner, jag har varit väldigt dålig på att uppdatera er på vad som händer men det har varit en vecka av smitt kaos. Just nu jobbar jag på ett projekt med ett förtag i Solna och det har tagit en hel del av min tid. I fredags åkte jag till Motala över dagen och drabbades av smärre tågstrul (vem gör inte?) vilket tog mycket energi.

Idag har jag startat dagen i Solna för att sen ägnat större delen av dagen åt packning. Johan och jag åker till Nice imorgon och på något märkligt sätt har jag förträngt det och helt missat att ta tag i det praktiska. När jag hade packat ena väskan valde jag att ta en paus och mötte upp Simon för en fika på Joe & The JuiceOdenplan. Att bara sitta ner och drömma sig bort och glömma tid och måsten är väldigt befriande och vi hade båda skippat jobb just den här eftermiddagen och jag tror nog vi behövde det.

Nu måste jag snart avsluta packningen innan jag ska fundera på middag. Senare ikväll hoppas jag hinna med en löprunda för att bli av med lite rastlöshet. Sa jag förresten att Nice ska bjuda på 23 grader och sol hela veckan? Ni som är sugna på att hänga med på resan kan följa mig på >>Instagram<< där jag främst är aktiv i mina händelser.

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00