ANNONS

Permanent hårborttagning med IPL

/

Tidigare i veckan var jag återigen hos >>Lifetime Clinic<< för att göra en >>permanent hårborttagning<<. Redan för tio år sedan testade jag den här metoden men fick inte det resultat jag önskade. Jag har nu valt att fortsätta för att bli av med det relativt lilla hår jag har på benen och självklart då hos Lifetime Clinic som jag samarbetar med. Om jag nu ändå inte ska ha en smickrade hårväxt kan jag lika bra ta bort allt.

Se filmen här nere för att se hur det hela går till. Behandlingen marknadsförs som relativt smärtfri men det ska sägas att all känsel är relativ och alla är vi olika. Är du nyfiken så kan du läsa mer >>här<<. Ha en härlig lördag!

https://youtu.be/SfdMWmllwio

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00