ANNONS

Nytt och naturligt till badrummet

/

Som ni såg tidigare idag så gjorde jag nyligen en behandling hos >>Lifetime Clinic<< och är nu återfuktad från insidan. Det betyder dock inte att jag kan skippa att tvätta, smörja och vårda min hy. Ni som följt min blogg länge vet att jag sedan tidigare använt produkter från Recipe for men (med de härliga röda förpackningarna) och gissa om jag blev glad när jag såg att de kommit med en helt ny linje som heter Raw Nature.

Raw Nature är en linje som produceras i fabriken i Falun och helt klart flirtar med den växande ölkulturen. Serien kompletterar de övriga och du hittar dem hos NK och Åhléns samt i dagligvaruhandeln.

Vissa av produkterna är anpassade för skägg och i och med att jag inte har något kanske ni kan få tävla om dessa godbitar, vad säger ni om det?

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00