ANNONS

Kan ni hjälpa oss att sluta bråka?

/

Många av er vet att Johan och jag är som natt och dag när det kommer till det mesta. När vi fattar beslut är det ofta med start i olika ringhörnor och att vi senare diskuterat fram en lösning som vi båda kan acceptera. Jag personligen kan tycka att det är lite spännande med dynamiken och vetskapen att det aldrig blir tråkigt i vårt förhållande. Vår vän Peter brukar kalla mig århundradets dramaturg men så långt skulle jag kanske inte ta det även om jag tror att min kära mor säkert stöttar upp hans påstående.

Nu till veckans dilemma. Johan har mejlat mig en massa bilder på hur vår nya walk in closet skulle kunna se ut och nu ska vi alltså försöka enas innan vi löser allt med snickeriet. Jag har en hel del saker som ska in och Johan hetsar mig hela tiden till att sälja eller skänka överflödet. Här om dagen tog han det så långt att han sa ”du måste rensa ut igen för jag vill inte ha någon skit i vår nya garderob!!”. Det här kommer sannerligen bli en spännande kamp.

Här har ni några förslag som kommit upp, vad tycker ni. Vilken är er favorit? All hjälp tas tacksamt emot så vi får lite objektiva åsikter i denna duell. Ha en fin fredag nu och tack på förhand.

6

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00