ANNONS

MyPakage

/

Ni är många som frågat kring >>MyPakage<< och varför jag uppdaterat så mycket om dessa kalsonger. Jag hoppas och tror att ni efter detta inlägg känner att ni har lite bättre koll på vad det är och varför jag valt att marknadsföra dem.

Först och främst är kalsonger något vi killar bär varje dag, åtminstone gör jag det. Det kan tyckas som en tråkig grej att köpa och nästan ännu tråkigare att få av någon annan. >>MyPakage<< är ett företag som valt att satsa på komfort, design och funktion – på en och samma gång. Som om inte det vore nog har företaget också en nöjd-kund-garanti som ger er möjligheten att testa och skulle något kännas fel så är det bara att kontakta dem så hjälper de er med en reklamation. Den lilla fickan framtill är speciell framtagen för att öka känslan av frihet och jag lovar att så snart ni har testat ett par kommer ni inte vilja byta till något annat.

Jag kan också rekommendera er att följa dem i sociala medier där ni kan vinna produkter och på så vis få testa gratis. Kalsongerna är helt enkelt för bra för att inte testa, se filmen nedan. Lita på mig!

https://www.youtube.com/watch?v=WssB3Ey5hhM

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram!

@pappapappadotter
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00