ANNONS

Skönhetsevenet hos Tallink Silja Line

/

Imorse vaknade jag på Hotel With Urban DeliSveavägen efter en trevlig kväll med Johan och gänget som i helgen går en stylistutbildnring med >>Decore Baltazarstyle<<. Jag har inte varit med utan hängde bara med på middagen efteråt samt sov på hotellet. Efter en magisk frukost skyndande jag hem för att byta om innan det var dags att åka ner mot Stureplan och hoppa på bussen till dagens skönhetsevent. Underbara Annica Englund hade tillsammans med Tallink Silja Line förberett en superfin brunch på en av färjorna som låg i land. Jag som aldrig varit på en Finlandskryssning var smått spänd på att få gå ombord och jag måste säga att båten överträffade mina (ganska låga) förväntningar.

Under brunchen så fick vi en genomgång av nyheter från skönhetsvärlden av en av båtens medarbetare. Som avslutning fick vi gå in i den stängda taxfree-shoppen och var lite kreativa med våra kameror. Resultaten kan ni se på Instagram under #beautybrunch2017. Läser ni det här idag söndag ser ni en mängd filmsnuttar på min >>Instagramstory<<.

För er som har en stund över kan jag rekommendera veckans avsnitt av >>Vilodagen<< där jag och Robert pratar om vad som händer när sociala medier tystnar och ger en kortare påskrapport.

Som ni kanske vet är jag väldigt förtjust i sötsaker så dessertbordet var det som lockade mig mest även om maten också var supergod. Ha en underbar söndag vänner!

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00