ANNONS

Löpning och äggjakt med Clarion Sign

/

Imorse 07.00 var det uppställning hos >>Clarion Sign<< för morgonlöpning. Jag och Robert hade lovat vår närvaro under förra veckan när vi spelade in >>Vilodagen<< tillsammans med deras marknadskoordinator Hanna och ett löfte är ett löfte. Som många av er vet så springer jag regelbundet men sällan vid den tiden på dygnet så det blev en utmaning att bara komma i tid. Väl på start var jag sjukt laddad och det var en härlig upplevelse att få sällskap, vanligtvis springer jag helt själv. När vi gått i mål efter drygt fem kilometer väntade en härlig frukost. Har ni ätit deras buffé?

Imorgon är det skärtorsdag och då arrangerar hotellet en >>äggjakt<< med start 06.00. För er som är intresserade av att vinna superfina priser så rekommenderar jag att ni lyssnar på senaste avsnittet av podden där Hanna går igenom upplägget och reglerna, ni hittar avsnittet >>här<< eller där ni vanligtvis lyssnar på poddar.

Ha nu en underbar dymmelonsdag vänner!

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram!

@pappapappadotter
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00