ANNONS

Mitt första besök i Istanbul

/

Just nu sitter jag på ett hotell i centrala Istanbul och pustar ut efter en lång dag. Vi kom hit igår efter en härlig flygning från Arlanda med Turkish Airlines. Jag har aldrig varit i Turkiet tidigare och är superspänd på allt som vi ska få uppleva. Under fem dagar kommer jag, Johan och ett gäng superhärliga människor hänga i staden och till vår hjälp har vi Tolga som jobbar hos Turkish, han agerar både tolk och guide. I och med att vi inte har fått in alla bilder än från dagarna så bjuder jag er här på några små bitar av allt. Fler uppdateringar hittar ni via min Instagram @johnvalencia. Hoppas ni haft en fin dag!

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00