ANNONS

Viktigt att tänka på vid rakning!

/

Många av oss killar kämpar dagarna i ända med rakning, både i ansiktet och på andra ställen. För min del så är detta långt ifrån ett problem då jag är förskonad med en högst mild behåring, men till alla er andra så kan jag rekommendera att kika in hos >>parfym.se<< där ni hittar allt ni behöver till ett mycket bättre pris än i butiker. Exempelvis nedan tre produkter som egentligen är allt ni behöver, om ni vill kan ni addera serum och ögonkräm men det är inget måste. Kom bara ihåg att raka medhårs och att endast attackera rengjord hud. Ha en fin helg, nu drar jag till Åre med familjen!

Clarins Men Smooth Foaming Gel, 179 kronor (rek. 260 kronor)

Gillette Fusion ProGlide Power 4-pack, 179 kronor (rek. 300 kronor)

L’Oréal Men Expert Vita Lift Daily Moisturizer, 109 kronor (rek. 155 kronor)

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram!

@pappapappadotter
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00