ANNONS

”…du måste köpa den idag, på måndag finns den inte kvar!!”

/

Månaga har hört av sig efter att Johan gick ut på Instagram igår och visade att jag höll i en påse från Chanel på stan. Som ni vet lovade jag mig själv på nyårsafton att ha ett tre månader långt uppehåll från all shopping. Jag har följt upp i >>podden<< (nytt avsnitt ute) och tillsammans med Robert pratat om varför detta är viktigt för mig.

Nu är det ju sant, jag har avbrutit förbudet knappt två veckor innan avtalat. Min tanke var aldrig att bryta det och det var inte ett okontrollerat sug som slog till utan helt enkelt att tjejen inne på Chanel berättade att om jag inte köpte väskan jag fingrade på kommer den vara borta redan på måndag. Tydligen fungerar det så att vid kollektionsbyten så köar folk utanför för att komma åt att köpa de senaste modellerna och just den jag ville ha visade sig vara hett eftertraktad, så för att inte gå miste om den så var jag tvungen att slå till där och då.

Jag känner inte att jag svikit mig själv och jag är nöjd med mitt köp, det kommer vara en investering för framtiden och ett lyckat tillskott in samlingen. Dock kommer jag inte packa upp den och låta den se dagens ljus förrän efter månadsskiftet, så det räknas ju nästan inte som ett köp – eller vad säger ni?

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00