ANNONS

Du går väl inte runt och är smutsig?

/

Jag vet att många av er går runt med smutsiga ansikten dagarna i ända, inte för att ni vill utan för att ni kanske inte vet om det. Tillsammans med >>parfym.se<< vill jag i detta reklaminlägg tipsa om en enkel och bra rutin för att ändra på detta.

Varje morgon och kväll ska ansiktet rengöras, inga undantag ska göras. När du har rengjort med valfri produkt så är det viktigt att följa upp med en toner för att få bort de sista smutsresterna. Fukta en bomullsrondell och dra mjukt över ansiktet, viktigt att du inte trycker och pressar. Är du sen ett riktigt proffs tar du fram ett micellärt vatten och följer upp med samma process. Efter det har du garanterat lockat ut alla orenheter. Avsluta sedan men en härlig mask medan du lutar dig tillbaka och lyssnar på senaste avsnittet av >>Vilodagen<<, den här veckan träffar vi modellen >>David Lundin<< och pratar om vikten av social närvaro och att ha kontakt med sina följare. Trevlig söndag!

Clarins Men Exfoliating Cleanser, 249 kronor (rek. 275 kronor)

Elizabeth Arden Refining Toner Lotion, 79 kronor (rek. 200 kronor)

Lancôme EauMicellaire Douceur, 219 kronor (rek. 315 kronor)

Decléor Aroma Pureté 2-in-1 Purifying & Oxygenating Mask, 179 kronor (rek. 325 kronor)

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram!

@pappapappadotter
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00