ANNONS

MyPakage är som en näve bomull kring paketet

/

Efter drygt 11 år med bloggen ska jag nu skriva mitt första inlägg om underkläder vilket känns lite märkligt utan att jag riktigt vet varför. Hur som helst är detta för bra för att inte delas med av.

En dag scrollade jag runt på Instagram hittade jag ett konto som heter mypakage som marknadsför och säljer underkläder för män med KeyHole Comfort Technology, det innebär ett litet hål i fronten där de känsligare delarna ska placeras. Hålet omsluter då paketet och ger en känsla av en mjuk näve bomull och samtidigt en enorm frihet.

Företaget skriver själva på hemsidan att deras uppdrag är att ge alla män möjligheten att göra det som de älskar lite längre och lite oftare. >>MyPakage<< ska vara det första du sätter på dig på morgonen och de vill ge dig ”Permission to Play” varje dag, utan skav eller obehag. Efter att ha testat ett par kan jag inte annat än hålla med, det här var en helt ny upplevelse. 

Utan en enda krona i betalning vill jag därför berätta för er som fortfarande letar efter en innovation, att detta kan vara hemligheten till att vissa killar alltid ser så bekväma och avslappnade ut. Varför inte kika in på hemsidan och ta reda på mer. Mina varmaste (och mjukaste) rekommendationer.

Pssst… för den aktiva killen finns även en serie träningskläder med samma teknologi. Trevlig fredag!

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram!

@pappapappadotter
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00