ANNONS

Vad ska du ha på dig imorgon?

/

Det här med nyårskläder är alltid svårt. Personligen gillar jag att klä upp mig lite extra för det är så sällan det är fest med stort F. Här ser ni tre varianter som jag tycker är väldigt snygga och du behöver inte bära matchande över- och underdel.

Om ni vill inspireras vidare kan ni klicka >>här<<, priserna är rätt höga men det skadar inte att kika! Att äga en smoking är dessutom alltid bra då man aldrig vet när man plötsligt behöver en, kanske kommer det ett tjusigt bröllop inom kort.

Gott Nytt År!!

Skärmavbild 2016-12-30 kl. 10.59.41

Skärmavbild 2016-12-30 kl. 11.32.51

Psst… ni vet väl att ni inte måste ha svarta lackskor, det går lika bra att matcha med ett par tuffa sneakers. Det kräver lite mod, men jag är helt säker på att ni kan bära upp det.

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00