ANNONS

Jag har hittat mitt nyårslöfte – har du?

/

I går var jag och hämtade ut ett nytt gymkort hos >>Nordic Wellness<< för att redan nu i mellandagarna ta tag i ett av mina nyårslöften. Jag har inte haft något gymkort sedan 2014 och nu tyckte jag att det var på tiden att lära mig att komma upp i tid och ha som vana att träna innan jobbet. För att inte tappa greppet började jag redan imorse och insåg till min glädje att det var helt fantastiskt!

På söndag är det nyårsdagen och då släpper >>Robert<< och jag ett specialavsnitt av >>Vilodagen<< tillammans med fina >>Pischa Strindstedt<< som svarar på lyssnarfrågor om träning och hälsa. Om ni går runt och undrar hur ni ska ställa er till det här med nyårslöften och hur träningen ska kännas rekommenderar jag att ni går in och prenumererar på vår podcast så kommer ni få en notis på söndag när avsnittet är ute.  Ni hittar den där ni vanligtvis lyssnar på poddar.

Skärmavbild 2016-12-29 kl. 10.55.17

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00