ANNONS

Julbord med Plura på Nordic C

/

Jul, jul – strålande jul!

Igår var vi inbjudna till Nordic C Hotel för att äta deras julbord som arrangeras tillsammans med Plura. Kvällen började med en drink inne i ICEBAR och inom kort kommer ni kunna se en film på min Instagram (@johnvalencia). Pluras julbord serveras fram till 17 december och även på julafton. För er som älskar julmat är det här en riktig höjdare >>boka här<< priser från 695 kronor per person och då ingår både glögg och garderob. Vill du besöka ICEBAR kostar det en hundring extra – men det är det värt!

IMG_7061
IMG_7040

Sindy och Dennis tog det här med iskyla på allvar och gled omkring i sina pälsar.

IMG_7039

Hela gänget fotades innan vi klev i det kalla rummet, temperaturen ligger på -7 grader.

IMG_7046
IMG_7056
IMG_7069
IMG_7072
IMG_7067

Ni som följer mig kanske minns underbara Julia från vår kryssning med Harmony of the Seas.

IMG_7081

Eftersom jag är vegetarian är det ofta svårt med något så traditionellt som julbord. Tyvärr så var det samma sak även här så jag fick mätta mig med potatis, bröd och allt som fanns på dessertbordet, men jag klagar inte.

IMG_7076

Andreas ber en bön för att det fanns kaffe.

IMG_7078

Ett stort och varmt tack till den otroligt fina personalen som fanns där under hela kvällen.

IMG_7074

Den här härliga bilden på min poddpartner Robert får avsluta inlägget.

IMG_7084

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram!

@pappapappadotter
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00