ANNONS

Vad sägs om att testa skönhet inifrån med Reserol?

/

Här om dagen var jag och Johan inbjudan till ett ”hemma-hos-event” med Reserol och EM Event. När jag fick inbjudan blev jag väldigt nyfiken då jag inte alls kände till Reserol sedan tidigare men lockades väldigt mycket av att påverka kroppen inifrån. Ämnet, som heter Resveratrol, är en växtpolyfenol som förekommer naturligt i växtriket och fungerar som ett potent försvar mot yttre påfrestningar som exempelvis svampangrepp och skadliga bakterier.

Ämnet finns idag i ett antal kosttillskott som kapslar, tabletter, juicer eller geler. Detta innebär att det kommer i en form som tas upp via magen och tarmen. Upptaget i kroppen begränsas då eftersom resveratrol metaboliseras och elimineras till stor del i magen. Reserol erbjuder nu en magisk lösning genom tekniken FFT som innebär att aktiva ingredienser kan tas upp av kroppen direkt via slemhinnan i munnen.

Skärmavbild 2016-11-11 kl. 12.00.33

Resveratrolet appliceras på en tunn film, likt ett frimärke, som du stoppar in i munnen där du låter den ligga och smälta i upp till fem minuter. Du kan ta två filmer per tillfälle och du rekommenderas att ta sex filmer per dag. Efter några veckor ska du kunna se en stor skillnad i hudens elasticitet, mjukhet och djupet på linjer och rynkor minskar. Ämnet har även en positiv effekt på pigmentfläckar. Helt klart värt att testa!

IMG_6983
IMG_6988
IMG_6993
IMG_6995
IMG_6998

Under kvällen fick vi även se och testa skincode här måste jag dock be att få återkomma då effekten inte går att se efter endast en användning. Ha en fin fredag alla läsare!

1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00