ANNONS

Julmys hos d.brand med Cleareyes och Cetaphil

/

Igår bjöd Erwik Communication på uppdrag av Cleareyes Sweden och Cetaphil in till mingel hos d.brand i NK Passagen. Temat var hur man håller sig snygg, återfuktad, fokuserad och samlad under de tuffaste svenska månaderna. Vi bjöds på en paneldebatt och fick tips på julklappar och hur vi undviker julstressen. Jag går sällan på event nu för tiden men är mycket nöjd med gårdagen och känner att det är underskattat att komma ut och träffa lite vänner och bekanta.

Vi var också bjudna till Mia Parneviks pyjamasmys men det hade jag helt glömt bort och insåg det först när jag såg bilder från lanseringen poppa upp i sociala medier. Men det går ingen nöd på mig för i kväll är det två tillställningar som står på schemat!

IMG_6954
IMG_6955
IMG_6957
IMG_6959
IMG_6964
IMG_6966
IMG_6967

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram!

@pappapappadotter
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00